bestiary_boxPaizo je za svibanj najavio tri nova naslova: Bestiary Box, Lost Kingdoms i Visions of War.

bestiary_boxPaizo je za svibanj najavio tri nova naslova: Bestiary Box, Lost Kingdoms i Visions of War.

Bestiary Box sadržavati će preko 250 stand-up figurica monstera za Pathfinder RPG i ostale fantasy igre. Stand-upi su istog dizajna kao i oni iz Pathfinder Begginer Boxa, te su tiskani na čvrstom kartonu a dolaze sa robusnim plastičnim bazama. Prikazani monsteri biti će oni iz Bestiarya, a neki će dolaziti i u više primjeraka. Prodajna cijena biti će oko 35 američkih dolara.

lost_kingdomsLost Kingdoms biti će dodatak za Pathfinder campaign setting. Opisivati će šest legendarnih, izgubljenih carstava koja svojom ostavštinom još uvijek utječu na svijet. Svako carstvo, među kojima su Ghol-Gan, Osirion i Thassilon, opisano je skupa sa adventure hookovima, blazima, njihovim čuvarima, i drugim. Prodajna cijena ovog softcover naslova na 64 stranice biti će oko 20 američkih dolara.

visions_of_warI na kraju, Visions of War: The Art of Wayne Reynolds biti će art book sa ilustracijama ovog crtača koji je svojim radovima ukrasio mnoge igre, a najprominentnije Pathfinder. Osim njegovih ilustracija iz raznih Pathfinder sourcebookova, biti će tu i njegova djela iz ostalih igara. Neki crteži će pak biti potpuno novi. Prodajna cijena biti će oko 30 američkih dolara.