boxPrivateer Press, izdavačka kuća iza stolnih strateških igara minijaturama Warmachine i Hordes te Iron Kingdoms settinga, objavila je da će najesen izdati horror igru na ploči Level 7 [Escape].

boxPrivateer Press, izdavačka kuća iza stolnih strateških igara minijaturama Warmachine i Hordes te Iron Kingdoms settinga, objavila je da će najesen izdati horror igru na ploči Level 7 [Escape].

contentsLevel 7 [Escape] biti će semi-kooperativna igra za od jednog do četiri igrača čiji je cilj pobjeći iz podzemne vojne baze gdje su se našli kao subjekti neopisivih eksperimenata u rukama vanzemaljaca koji rade za zlokobne vlasti. Najavljeno je kako je ovo prva u nizu igara smještenih u mračni novi SF setting Matthew D. Wilsona, kreatora Iron Kingdomsa, Warmachinea i Mosterpocalypsea. Igra će se sastojati od pedesetak pločica za predočavanje tlocrta podzemne baze, preko sto karata, četiri character sheeta, preko stotinu različitih tokena i markera, tridesetak postolja, seta posebnih kocaka te rulebooka i knjižice sa scenarijima. Prodajna cijena biti će oko 55 američkih dolara, a igra bi svjetlo dana trebala ugledati u rujnu.