box_artZanimljiva novost nam stiže iz talijanskog studija Scribabs i firme Elfin Werks. Naime, navedene firme se udružuju na projektu izrade boardgamea “011

box_artZanimljiva novost nam stiže iz talijanskog studija Scribabs i firme Elfin Werks. Naime, navedene firme se udružuju na projektu izrade boardgamea “011”

Po čemu je taj boardgame zanimljiv? Pa, za početak, tema boardgamea je steampunk, a uz to će glavna tema i glavni protagonisti igre biti članovi švedskog simfonijskog metal benda Therion.

Igra je dizajnirana za 3-6 igrača, a tokom igre, protagonisti moraju kombinirati glazbu i čarolije kako bi spriječili Fenrira da prizove Ragnarok, tj. sudnji dan, dok će jedan od igrača biti “odabrani” koji skuplja dijelove davno izgubljene skladbe, a drugi će izdati ostale i raditi za Fenrira kako bi zaradio besmrtnost. Igra će uvelike koristiti crteže i fotografije benda, a najavljena je potkraj 2011. Smatramo kako će ova igra zasigurno naći poklonike, no detalje ćemo još morati pričekati, pošto je igra još uvijek debelo u razvoju.