star_trek_expeditions_box_100Za djelo ruku Reinera Knizie Star Trek Expeditions, izlazak iz radionica WizKidsa najavljen je za 15. lipnja ove godine. Ova HeroClix igra na ploči bazirana je na filmu Star Trek iz 2009. godine pod direkcijom poznatog producenta J.J.Abramsa. U igri mogu sudjelovati do četiri igrača a partija traje otprilike sat vremena.

star_trek_expeditions_box_minis_250Za djelo ruku Reinera Knizie Star Trek Expeditions, izlazak iz radionica WizKidsa najavljen je za 15. lipnja ove godine. Ova HeroClix igra na ploči bazirana je na filmu Star Trek iz 2009. godine pod direkcijom poznatog producenta J.J.Abramsa. U igri mogu sudjelovati do četiri igrača a partija traje otprilike sat vremena.
 
U paketu će dolaziti četiri HeroClix minijature poznatih nam heroja: James T. Kirk, Spock, Nyota Uhura i Dr. McCoy, kao i minijature Enterprisea i Klignoske borbene krstarice. Uz njih se nalaze i ploča, karte, tokeni i kocke.
 
Radnja nas ovaj puta vodi na planet Nibia na kojem dobivate nasumične usputne zadatke, rješavate glavnu misiju koja je razgranata i dostupna u tri težine, a na taj način igra zadržava zanimljivost  i nakon što ste ju nekoliko puta prošli.

 

 

star_trek_expeditions_board_250