core_rulebook_early_150Paizo Publishing najavili su izdavanje Pathfinder roleplaying igre, bazirane na 3.5 OGL licenci, za kolovoz 2009. S obzirom da će 3.5 edicija biti diskontinuirana izlaskom četvrte, ova igra služit će kao baza za njihove Pathfinder avanture, koje su odlučili nastaviti izdavati kompatibilne sa 3.5 pravilima

 

pathfinder_rpg.jpgPaizo Publishing najavili su izdavanje Pathfinder roleplaying igre, bazirane na 3.5 OGL licenci, za kolovoz 2009. S obzirom da će 3.5 edicija biti diskontinuirana izlaskom četvrte, ova igra služit će kao baza za njihove Pathfinder avanture, koje su odlučili nastaviti izdavati kompatibilne sa 3.5 pravilima.

Ove avanture objavljuju se jednom mjesečno u Pathfinder časopisu, a zajedno tvore tzv. Adventure Pathove, odnosno mini-kampanje. Tijekom jedne godine bit će objavljena dva Adventure Patha, a za svaki od njih izdana zasebna knjiga sa sabranim avanturama koje ga čine.

Ukoliko vas zanima kako će to izgledati, već sada možete skinuti alpha verziju Pathfinder RPGa u PDF formatu – Paizo je playtest ove igre učinio otvorenim za sve.