deathwatch_art.pngPrijenekoliko dana Fantasy Flight Games najavili su da će Deathwatch,treća igra u liniji Warhammer 40,000 Roleplay, biti izdana ovog ljeta. Vjerojatno najiščekivanija igra u liniji, Deathwatch igrače stavlja u uloge Svemirskih Marinaca, genetski modificiranih supervojnika koji brane ljudski Imperij od najvećih prijetnji.

deathwatch_art.pngPrije nekoliko dana Fantasy Flight Games najavili su da će Deathwatch,treća igra u liniji Warhammer 40,000 Roleplay, biti izdana ovog ljeta. Vjerojatno najiščekivanija igra u liniji, Deatwhatch igrače stavlja u uloge Svemirskih Marinaca, genetski modificiranih supervojnika koji brane ljudski Imperij od najvećih prijetnji.

Kako su likovi iz Rogue Tradera na početnoj razini mnogo sposobniji od likova iz Dark Heresyja, tako će to biti i u odnosu Deathwatcha i Rogue Tradera. Na kraju krajeva, Svemirski Marinci su najmoćniji ljudi u svemiru. A kao i da to nije dovoljno, igrači će igrati najbolje od najboljih te će poprimiti uloge članova Deathwatcha, elitnog ogranka Adeptus Astartes kojeg čine bivši članovi svih chaptera koji su se iskazali izvanrednom sposobnošću i hrabrošću, čak i za Svemirske Marince.

Igra će biti smještena u Jericho Reach, regiju galaksije uništenu ratom tijekom križarskog rata za njeno pročišćenje od hereze i xenosa te ponovno pripajanje Carstvu. Prodajna cijena core rulebooka bit će oko 60 američkih dolara.