wow_tcg_100.jpg U Cryptozoic Entertainmentu vrlo su marljivi otkako su preuzeli World of Warcraft TCG od Upper Decka. Tako će uskoro svjetlo dana ugledati dvije nove edicije: Icecrown koji bi trebao izaći krajem ovog mjeseca, te Worldbreaker zasad planiran za studeni.

wow_tcg_icecrown_250.jpgU Cryptozoic Entertainmentu vrlo su marljivi otkako su preuzeli World of Warcraft TCG od Upper Decka. Tako će uskoro svjetlo dana ugledati dvije nove edicije: Icecrown koji bi trebao izaći krajem ovog mjeseca, te Worldbreaker zasad planiran za studeni.

Icecrown završava Wrath of the Lich King blok a sadrži 220 novih karata. Među njima se nalazi i Lich King osobno, a tu su i tri nove loot karte koje se mogu iskoristiti za dobivanje bonus powera u MMO-u: Paint Bomb, Ethereal Portal i Wooly Rhino.

Worldbreaker započinje novi blok i prati promjene koje će u MMO biti uvedene novom Cataclysm ekspanzijom. Edicija će sadržavati goblinške i worgenške heroje te nove kombinacije rasa i klasa. Nazivi tri uključena loot carda još nisu objavljeni, a u ediciji će biti sve skupa 270 karata.