munchkin_zombies_100.jpg Steve Jackson Games kao najnoviji izdanak Munchkin franšize najavili su Munchkin Zombies koji će izaći tijekom travnja 2011.! Igrači će poprimati uloge zombija koji love ljude zbog njihovih ukusnih mozgova, a igra će naravno biti kompatibilna sa svim ostalim Munchkin igrama.

munchkin_zombies_475.jpg

Steve Jackson Games kao najnoviji izdanak Munchkin franšize najavili su Munchkin Zombies koji će izaći tijekom travnja 2011.! Igrači će poprimati uloge zombija koji love ljude zbog njihovih ukusnih mozgova, a igra će naravno biti kompatibilna sa svim ostalim Munchkin igrama.

Munchkin Zombies sadržavat će 168 karata u boji koje će ilustrirati John Kovalic te posebnu Munchkin kocku. Klase će biti različiti tipovi zombija, npr. Strong Zombie, Plague Zombie pa čak i Atomic Zombie. Umjesto rasa pojavit će se Mojo karte koje će funkcionirati slično stilovima iz Munchkin Fua ili powerima iz Munchkin Bitesa.

Ostale novosti tiču se termina izlaska novih, ali i reprintova starijih Munchkin izdanja. Tako bi se reprintovi Munchkin Fu linije i Munchkin Cthulhu linije, kao i novi Munchkin Cthulhu 4 – Crazed Caverns, Munchkin Marked For Death, Munchkin Boxes of Holding i +6 Bag o’ Munchkin d6 u prodaji trebali naći do kraja mjeseca.

U studenom bi se u prodaji trebali naći Munchkin: Go Up a Level, Munchkin Quest: Portal Kombat, Munchkin: Santa’s Revenge, Munchkin Booty: Fish and Ships te reprintovi Super Munchkin 2, Munchkin Booty linije i The Good, the Bad and the Munchkin. U prosincu će pak izaći Star Munchkin: Space Ships, Munchkin Reloaded te reprintovi Munchkin 4 i Star Munchkin linije.

A za 2011. je najavljena “gomila novih stvari” povodom desete obljetnice Munchkina te reprintovi Munchkin 5 i Munchkin Blendera.