zombies2Početak mjeseca donio nam je nekoliko novosti iz Steve Jackson Gamesa vezanih uz Munchkin liniju.

zombies2Početak mjeseca donio nam je nekoliko novosti iz Steve Jackson Gamesa vezanih uz Munchkin liniju.

Munchkin Zombies 2: Armed and Dangerous je ekspanzija za Munchkin Zombies sa 112 novih karata za lakše (ili teže, kako se uzme) dostizanje pobjede. Hoće li vaš Mojo biti dovoljno jak da se nosi sa ovim izazovom? Samo je jedan način da saznate… Prodajna cijena Armed and Dangerousa je oko 20 američkih dolara.

 

 

conanboosterMunchkin Conan the Barbarian je dodatak baziran na novom filmu o Conanu koji u igru uključuje stvari i protivnike poput Sword of Corin, Barbarian Booties te neizbježnog Khalara Zyma. Nemojte da vas tematika zavara – iako Munchkin Conan odmah asocira na originalni fantasy Munchkin, zapravo je namijenjen korištenju uz bilo koju inkarnaciju Munchkina. Conan u svemiru? Sada je i to moguće. Prodajna cijena ove booster ekspanzije je oko 6 dolara.

+6 Bag o’ Munchkin Level Counters je dodatak za bilo koji Munchkin koji sadrži 6 countera za praćenje levela lika, svaki sa svojom jedinstvenom ilustracijom i settingom. Kao i uvijek kod specijalnih dodataka za Munchkin, postoji kvaka – igrač čiji counter se poklapa sa setom Munchkina sa kojim igrate (ili jednim od setova s kojima igrate) igru započinje na levelu 2! Prije početka, igrači kockom odlučuju kojim redoslijedom će birati countere. Prodajna cijena je oko 10 američkih dolara.