miskatonic_horror_100U veljači su najavljene dvije boardgame ekspanzije koje će zasigurno razveseliti ljubitelje Arkham Horror i Battles of Westeros igara.

miskatonic_horror_250

U veljači su najavljene dvije boardgame ekspanzije koje će zasigurno razveseliti ljubitelje Arkham Horror i Battles of Westeros igara.

Krenimo redom. Obje igre, a tako i njihove ekspanzije nam donosi kompanija Fantasy Flight Games, a Arkham Horror je igra na ploči koja je jedna od njihovih najpoznatijih i najboljih uradaka. Za Arkham Horror je dosada izdano 7 ekspanzija, a najnovija, osma, imenom Miskatonic Horror nam donosi pregršt novina, ali bez novih koncepata. Nisu uvedena nova pravila, već je smisao ove ekspanzije u proširivanju svake dosadašnje ekspanzije i osnovne igre pomalo, dodatnim kartama i opcijama.

Za Battles of Westeros pak izlazi ekspanzija Tribes of the Vale, koja donosi 3 nova commandera i njihove vojske, nove terene, scenarije i još dosta toga. S ovom ekspanzijom možete u bitku povesti neko od tri barbarska plemena te tako još bolje prikazati svijet Westerosa na ploči.

tribes_of_the_vale_display_475