exalted_alchemicals.jpgWhite Wolf izdali su jošjedan sourcebook za drugu ediciju Exalted RPG-akoji se bavi specifičnom vrstom Exalteda. Manualof Exalted Power: The Alchemicals tako donosi informacije o Alchemical Exaltedima i svijetu izkojeg dolaze.

exalted_alchemicals.jpgWhite Wolf izdali su još jedan sourcebook za drugu ediciju Exalted RPG-akoji se bavi specifičnom vrstom Exalteda. Manual of Exalted Power: The Alchemicals tako donosi informacije o Alchemical Exaltedima i svijetu izkojeg dolaze.

Alchemicali su kreacija boga Autochtona dizajnirani prije primordijalnog rata u kojem su Solari prokleti da propadnu. Uvidjevši njihovu skoru propast, Autochton je okupio svoje sljedbenike unutar svojeg masivnog tijela te se sa njima sklonio daleko u Elsewhere. Kako bi zaštitio njihovu civilizaciju, konačno je konstruirao svoje Alchemicale koji od tada štite njegove sljedbenike. No Autochton je već dugo vremena u dubokom snu, a zdravlje mu je narušeno te se Alchemicali suočavaju sa sve većim problemima.

Ukratko, Manual of Exalted Power: The Alchemicals sadrži sve informacije potrebne za kreaciju Alchemical likova te upute za njihovo igranje u Creationu odnosno standardnom settingu Exalteda, ili u svijetu Autochtona. Prodajna cijena ovog sourcebooka na dvjestotinjak stranica jest oko 30 američkih dolara.