mad_zeppelin_100.pngKrajem prošlog mjeseca Alderac Entertainment Group izdali su Mad Zeppelin, kartašku igru zračnih brodova i sabotaže. Godina je 1890, industrijske revolucija je na vrhuncu a Veliki Imperij sprema se primiti tajne pošiljke sa mnogo sanduka od svojih kolonija… mad_zeppelin_250.jpgKrajem prošlog mjeseca Alderac Entertainment Group izdali su Mad Zeppelin, kartašku igru zračnih brodova i sabotaže. Godina je 1890, industrijske revolucija je na vrhuncu a Veliki Imperij sprema se primiti tajne pošiljke sa mnogo sanduka od svojih kolonija…

U sanducima se nalazi sve što Imperator treba da ojača svoju vlast nad Imperijem: čelik, ugljen, rudača i ponajviše zlato! Poradi sigurnosti Imperator je osobno odabrao posadu Nostre, jednog od oklopljenih cepelina Imperijalne flote. No susjedne nacije organiziraju otpor a izdajice su se ušuljali na brod kako bi osujetili Imperatorov plan.
   
Mad Zeppelin brza je igra sabotaže u kojoj svojim izdajicama pokušavate izbaciti što više tereta sa broda i osujetiti Imperatorove planove. No morate paziti da pošteno podmitite stražare inače bi mogli završiti na oštrici bajunete. Igra se sastoji od 14 karata koje predstavljaju izdajice, 100 teretnih karata različitih kategorija, 10 karata koje bilježe tok puta, 3 posebne kockice i 30 tokena za zlato.