l5r_logo_100.jpg U prodaju je upravo puštena najnovija edicija za Legend of the Five Rings (L5R) TCG, Empire at War. Osim toga, AlderacEntertainment Group nedavno su izdali i prvi sourcebook za 4. ediciju L5R RPG-a, Enemies of the Empire.

l5r_empire_at_war_150.jpgU prodaju je upravo puštena najnovija edicija za Legend of the Five Rings (L5R) TCG, Empire at War. Osim toga, Alderac Entertainment Group nedavno su izdali i prvi sourcebook za 4. ediciju L5R RPG-a, Enemies of the Empire.

Empire at War nastavlja priču sage o Rokuganu, a ona se kao i za svaku ediciju temelji na tome kako su igrači igrali na službenim turnirima. Tako ovaj puta epidemija kuge koja je harala Smaragdnim carstvom nije zaustavljena, a klanovi Rokugana svađaju se dok demonska vojska dolazi u poziciju da zada konačni udarac.

Enemies of the Empire je monster book za nedavno izdanu četvrtu ediciju L5R roleplaying igre. Sadrži raznoliki spektar ljudskih i neljudskih protivnika, pogled na živote ronina i kulture istaknutih rasa iz settinga poput Naga i Ratlinga. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

l5r_rpg_enemies_of_the_empire_150.jpg