l5r_imperial_histories_contest_100Alderac Entertainment Group objavili su natječaj povodom izlaska slijedećeg sourcebooka za četvrtu ediciju Legend of the Five Rings RPG-a (L5R). Imperial Histories izaći će tijekom ljeta naredne godine, a obožavatelji ove igre imaju priliku utjecati na sadržaj knjige.

l5r_imperial_histories_contest_250Alderac Entertainment Group objavili su natječaj povodom izlaska slijedećeg sourcebooka za četvrtu ediciju Legend of the Five Rings RPG-a (L5R). Imperial Histories izaći će tijekom ljeta naredne godine, a obožavatelji ove igre imaju priliku utjecati na sadržaj knjige.

Imperial Histories sourcebook sadržavat će opise deset različitih era u povijesti Rokugana, svijeta u kojem su smješteni L5R RPG i TCG. Neki od tih perioda su The Dawn of the Empire, The Era of the White Stag, The War of Spirits, Heroes of Rokugan: Champions of the Sapphire Throne i The One Thousand Year Darkness. U Alderacu su odabrali devet perioda, a igrači imaju priliku odlučiti koji će biti deseti.

Natječaj traje do 31. listopada, a za sudjelovanje treba poslati prijedlog koji sadrži pozadinske informacije, statistike za igru i ostale elemente koji bi bili prikladni za dotičnu eru. Pobjednik će biti objavljen najkasnije 22. studenoga, a detaljne propise natječaja možete pročitati u službenoj obavijesti.