screenshot2Ubisoft je objavio da je dostupna beta nove Heroes of Might & Magic igre. Beta nudi, kažu, dvije uvodne mape kampanje i jednu za više igrača. Fanovi druge igre iz serije će ju prepoznati – naime, radi se o mapi Broken Alliance. Ako prepoznajete ime, neka narodno veselje započne!

screenshot2

Ubisoft je objavio da je dostupna beta nove Heroes of Might & Magic igre. Beta nudi, kažu, dvije uvodne mape kampanje i jednu za više igrača. Fanovi druge igre iz serije će ju prepoznati – naime, radi se o mapi Broken Alliance. Ako prepoznajete ime, neka narodno veselje započne!

Ako je narodno veselje već započelo, moglo bi vas pomalo razočarati informacija da je beta dostupna samo onima koji su igru već naručili. Doduše, preorderi su još uvijek otvoreni, a pristup beti dobiti će svi koji ih iskoriste.

Gotova igra izlazi 6.9. ove godine, povodom 25. godišnjice Might & Magic serije. Kod dugovječnih serijala se redovito javi oscilacija u kvaliteti pojedinih izdanaka, pa nam ostaje vidjeti jesu li se trenutni beta testeri usrećili potencijalno optimističnom prednarudžbom.