wizkids_100.pngWizKids su najavili dva nova izdanja za HeroClix CMG (collectible miniatures game). DC HeroClix Blackest Night Starter Game u prodaju će biti pušten 12. svibnja, dok je Watchmen HeroClix Collector’s Box Set najavljen za ljeto.

wizkids_150.pngWizKids su najavili dva nova izdanja za HeroClix CMG (collectible miniatures game). DC HeroClix Blackest Night Starter Game u prodaju će biti pušten 12. svibnja, dok je Watchmen HeroClix Collector’s Box Set najavljen za ljeto.

DC HeroClix Blackest Night Starter Game prati popularni storyline DC Comicsa, a sadrži sve što je potrebno za ulazak u svijet Heroclixa. To je na prvom mjestu sedam minijatura deputy Lanterna – Hal Jordan, The Atom, The Flash, Lex Luthor, Mera, Scarecrow i Wonder Woman. Pored njih, tu su i HeroClix rulebook, kockice, različiti counteri i tokeni, itd.

Watchmen HeroClix Collector’s Box Set sadrži HeroClix 25 figura likova iz poznatog stripa i filma Watchmen. Među njima su The Comedian, Dr. Manhattan, Nite Owl, Rorschach, Silk Spectre i ostali.