sr_logoCatalyst Game Labs u proteklih tjedan dana izdali su tri nova Shadowrun naslova: Hazad Pay, Mystical Societies i Sprawl Sites: North America.

Catalyst Game Labs u proteklih tjedan dana izdali su tri nova Shadowrun naslova: Hazad Pay, Mystical Societies i Sprawl Sites: North America.

hazard_payHazard Pay upravo je pušten u prodaju u tiskanom obliku dok je kao PDF dostupan već oko mjesec dana. Radi se o sourcebooku koji sadrži informacije o raznim okruženjima u kojima ekstremni vremenski uvjeti i slične prepreke stvaraju dodatne probleme shadowrunnerima. Knjiga će čitatelje među ostalim provesti kroz smrznuti Antarktik, užarenu Saharu, dubine podmorja i prazninu svemira te im ponuditi novu opremu, plot hookove i ostale informacije korisne za avanture u na takvim lokacijama. Prodajna cijena tiskane verzije je oko 35 američkih dolara, dok ćete za PDF platiti 25.

magical_societiesMagical Societies je pak isključivo PDF proizvod koji sadrži opise različitih tajnih i malo manje tajnih društava čija je glavna svrha uglavnom zgrtanje moći kroz upotrebu magije. Ako želite da se vaš lik pridruži nekoj od dotičnih organizacija, neće vas puno koštati, svega 5 američkih dolara.

sprawl_sites_north_americaI na kraju Sprawl Sites: North America upravo je izdan kao PDF dok će tiskana verzija, kao i kod većine Shadowrun knjiga u zadnje vrijeme, izaći naknadno. Ovaj dodatak kolekcija je osam lokacija pogodnih za korištenje u urbanim avanturama, uključujući luksuzni hotel, ilegalni kasino, sumnjivi motel itd. Glavni sadržaj su velike dvostrane mape svih lokacija, jedna sa legendom a druga bez (za pokazivanje igračima), a tu su naravno i informacije o protivnicima koji bi se na njima mogli susresti, adventure hookovi i drugo. PDF možete nabaviti po cijeni od 10 američkih dolara, dok će vas tiskano izdanje, jednom kad izađe koštati 20.