gurps_spaceships_7_100.jpgSteve Jackson Games izdali su još jedan dodatak za GURPS u svojoj PDF-only Spaceships liniji – GURPS Spaceships 7: Divergent and Paranormal Tech. Kao što je vidljivo iz naslova, ovaj sourcebook bavi se brodovima konstruiranim egzotičnim i nadnaravnim tehnologijama.

gurps_spaceships_7_150.jpgSteve Jackson Games izdali su još jedan dodatak za GURPS u svojoj PDF-only Spaceships liniji – GURPS Spaceships 7: Divergent and Paranormal Tech. Kao što je vidljivo iz naslova, ovaj sourcebook bavi se brodovima konstruiranim egzotičnim i nadnaravnim tehnologijama.

Od organskih brodova do brodova pogonjenih magičnim silama, ovaj dodatak ima sve. Zombi svemirski brod? Nema problema. Osim obilja novih opcija za konstrukciju svemirskih brodova, tu su i primjeri gotovih brodova poput onoga koji je načinjen od torza, glave i ruku mrtvoga boga. A pored pravila za same brodove donosi i proširena, naravno opcionalna pravila za borbe svemirskih brodova posebno prikladna za ovakve čudne brodove.

Prodajna cijena ovog PDF dodatka na 39 stranica je svega 8 američkih dolara.