freeport_companion_pathfinder_100.jpg U prodaju je pušten Freeport Companion: Pathfinder RPG Edition u PDF inačici (tiskana verzija na putu je ka trgovinama). Ovaj dodatak za The Pirate’s Guide to Freeport donosi pravila za vođenje i igranje kampanja smještenih u Freeport koristeći Pathfinder RPG

.

freeport_companion_pathfinder_250.jpgU prodaju je pušten Freeport Companion: Pathfinder RPG Edition u PDF inačici (tiskana verzija na putu je ka trgovinama). Ovaj dodatak za The Pirate’s Guide to Freeport donosi pravila za vođenje i igranje kampanja smještenih u Freeport koristeći Pathfinder RPG.

Freeport
je Green Roninov gradski campaign setting koji spaja fantasy s hororom, a u centru svega su strahote kojeobitavaju ispod grada, političke spletke i sukobi među gusarskim bandama. Ako niste u toku s Freeportom, znajte da je Pirate’s Guide najnovije izdanje Freeport campaign settinga, a sadrži isključivo njegovsystemless opis. Upravo razni companion rulebookovi sadrže pravila za igranje koristeći određene RPG sustave.

Freeport Companion: Pathfinder RPG Edition na 160 stranica donosi sve materijale potrebne za igranje Pathfindera u Freeportu. Uz statistike važnih NPC-ova, tu su nove klase specifične za Freeport, magic itemi, novi spellovi, insanity sustav, uvodna avantura i drugo. Cijena PDF izdanja je 15 američkih dolara, dok će cijena tiskane verzijebiti oko 30.