deathwatch_final_sanction_150.png Kao i za do sad izdane igre iz Warhammer 40000 Roleplay linije, Fantasy Flight Games će, prije nego što Deathwatch bude pušten u prodaju, tijekom kolovoza izdati uvodnu avanturu – Final Sanction. A kao i prošle godine, avantura će biti objavljena tijekom Free RPG Daya koji se ove godine održava 19. ovog mjeseca.

deathwatch_final_sanction_150.pngKao i za do sad izdane igre iz Warhammer 40000 Roleplay linije, Fantasy Flight Games će, prije nego što Deathwatch bude pušten u prodaju, tijekom kolovoza izdati uvodnu avanturu – Final Sanction. A kao i prošle godine, avantura će biti objavljena tijekom Free RPG Daya koji se ove godine održava 19. ovog mjeseca.

U Final Sanctionu igrači poprimaju uloge članova Deathwatch svemirskih marinaca te se po nalogu Inkvizicije zapućuju na anarhijom rastrgan planet Landsholm, sa sumnjama u petljanje xenosa. Uz avanturu Final Sanction dolaze i četiri pregenerirana lika te osnovna pravila Deathwatch igre.

S obzirom na to da u našim krajevima niti jedna trgovina ne sudjeluje u Free RPG Dayu, ostaje nam nadati se kako će nakon Free RPG Daya Final Sanction biti besplatno objavljen i u PDF obliku.