fantasy-flight-games.jpgOvih dana u prodaji bi se trebali naći najnoviji chapter/asylum packovi za A Game of Thrones i Call of Cthulhu living card gameove iz Fantasy Flight Games.

City of Secrets prvi je chapter pack u novom ciklusu za A Game of Thrones LCG, King’s Landing. Kao što je vidljivo iz naslova, ciklus će se baviti događajima i spletkama u glavnom gradu Westerosa. Na FFG websiteu možete pročitati preview ovog chapter packa, fokusiran na kartu jednog od najpopularnijih likova serijala A Song of Ice and Fire, Tyriona Lannistera.

The Thing From the Shore predzadnji je asylum pack u Summons of the Deep ciklusu za Call of Cthulhu LCG. Sadržaj ovog asylum packa fokusiran je na mehaniku skill checka, a preview možete pročitati na FFG siteu.

Podsjećamo, LCG format (zasad ekskluzivan od FFG) se razlikuje od tradicionalnog CCG odnosno TCG formata u metodi distribucije karata. Umjesto izdavanja novih edicija svakih nekoliko mjeseci koje se sastoje od booster packova s randomiziranim kartama, jednom mjesečno izlazi novi chapter odnosno asylum pack koji sadrži fiksne karte.