fading_suns_arcane_tech.jpgRedBrick Limited izdali su Arcane Tech, dodatak za Fading Suns rpg. Ovo je njihov 5. Fading Suns naslov nakon što su preuzeli Fading Suns licencu od Holistic Designea početkom prošle godine.

Za neinformirane, Fading Suns je kombinacija SF-a i fantasyja smještena u daleku budućnost, u vrijeme kada je većina nekadašnje, veoma napredne, tehnologije izgubljena tijekom dugih ratova i Crkvenih čistki. Poznatim svemirom vladaju plemićke kuće, trgovačke gilde i sveprisutna Univerzalna Crkva, a ostaci napredne tehnologije izmješani su sa čudima vjere i psioničkim moćima.

Arcane Tech bavi se širokim spektrom napredne tehnologije u svijetu Fading Sunsa; od robota i računala iz vremena Druge Republike, preko bizarnih psihotroničkih i magitech instrumenata, do svemirskih stanica i jumpgateova. Osim toga, ovaj dodatak objašnjava i gledište Crkve naspram tehnologije, te Crkvene zakone koji propisuju što je dozvoljeno, a što ne.

Prodajna cijena ovisi o tome naručujete li hardcover, softcover ili pak .pdf izdanje, a na službenoj stranici možete pogledati preview