eureka_501_adventure_hooks_150.jpg Gnomovi s popularnog bloga za Game Mastere GnomeStew bili su vrlo zaposleni zadnjih godinu dana, a rezultat toga je Eureka:501 Adventure Plots to Inspire Game Masters, knjiga koja na preko 300 stranicadonosi 501 besistemski adventure hook za avanture svih mogućih vrsta i žanrova. eureka_501_adventure_hooks_150.jpgGnomovi s popularnog bloga za Game Mastere Gnome Stew bili su vrlo zaposleni zadnjih godinu dana, a rezultat toga je Eureka: 501 Adventure Plots to Inspire Game Masters, knjiga koja na preko 300 stranica donosi 501 besistemski adventure hook za avanture svih mogućih vrsta i žanrova.

Svaki hook sadrži dovoljno materijala za započinjanje, provođenje i završavanje avanture te za oko tri do pet encountera, a osim toga tu su i razni savjeti za vođenje, plot twistovi itd. Hookovi su vrlo uredno prezentirani i organizirani; raspoređeni su po tematici, za svaki je hook naznačeno za koje ga je žanrove osim izvornog lako adaptirati te je svakom hooku dodijeljeno mnoštvo tagova za lakše snalaženje. A kako bi navigacija kroz sve te hookove bila jednostavna, na kraju knjige nalaze se čak četiri detaljna indeksa.

Do 22.7. dostupna je posebna pretprodajna ponuda tijekom koje se za 35 američkih dolara može dobiti i tiskana i PDF verzija Eureke. Potonja je odmah dostupna za download, dok će tiskana verzija biti spremna za dostavu krajem mjeseca ili početkom kolovoza. Nakon toga, tiskana verzija prodavat će se po cijeni od 35 dolara, a PDF po 17. Za više informacija uskoro očekujte našu recenziju!