eclipse_phase_sunward_100.jpg Posthuman Studios izdali su nekoliko dodataka za Eclipse Phase RPG – Sunward: The Inner System, Eclipse Phase Gamemaster Screen i avanturu Bump in the Night.

eclipse_phase_sunward.jpgPosthuman Studios izdali su nekoliko dodataka za Eclipse Phase RPG – Sunward: The Inner System, Eclipse Phase Gamemaster Screen i avanturu Bump in the Night.

Sunward sadrži detaljan opis unutarnjeg dijela Sunčevog sustava – od Sunca do Marsa. Na 190-ak stranica možete čitati o raznim transhuman frakcijama poput Vulcanoida sa Merkura ili Solariana koji obitavaju u Sunčevoj koroni, o intrigama na Veneri, sukobima na Marsu ili o slomljenim ostacima Zemlje nad kojima bdije Lunar-Lagrange Alliance. Tu su naravno i nove opcije za likove te kolekcija pregeneriranih likova. Prodajna cijena hardcover izdanja je oko 40 američkih dolara, dok se PDF izdanje može nabaviti po cijeni od 10 ili 15 dolara, ovisno o željenim popratnim materijalima poput printer-friendly karata ili čak njihovih izvornih Adobe Illustrator datoteka.

eclipse_phase_gm_screen.jpgEclipse Phase Gamemaster Screen je tradicionalna kartonska pregrada za GM-ove sa svim potrebnim tablicama na jednoj strani i prekrasnim ilustracijama na drugoj. Uz screen dolazi i uvodna avantura na dvadesetak stranica. Prodajna cijena tiskanog izdanja je oko 25 američkih dolara, a dostupna je i PDF verzija za 10 dolara te PDF verzija za 15 dolara koja sadrži izvorne Adobe InDesign datoteke sa tablicama.

Bump in the Night je kratka avantura koja igrače vodi na Veneru, a može se igrati sa gotovim likovima iz core rulebooka ili Sunwarda. Dostupna je jedino u PDF-u po cijeni od 5 američkih dolara što uključuje i portrait i landscape verziju