dragonspire_box_100U prodaju je pušten Dragonspire, ekspanzija za igru na ploči Thunderstone iz Alderac Entertainmet Groupa.

dragonspire_box_250U prodaju je pušten Dragonspire, ekspanzija za igru na ploči Thunderstone iz Alderac Entertainmet Groupa.

Thunderstone je board game iz ne tako davne 2009 godine. Konceptom, igra je vrlo slična Dominionu, Heroes of Graxia, Arcani, i sličnim igrama. Pričom, relativno jednostavno – sile zla pokušavaju skupiti thunderstoneove da unište svijet. Tu se skupljaju šaroliki junaci u namjeri da ih spriječe. Igra je koncipirana tako da junaci skupljaju XP, opremu i slično, bore se sa čudovištima i trčkaraju kroz mračne tunele i tamnice.

dragonspire_game_250

A sad nam izlazi Thunderstone: Dragonspire ekspanzija koja donosi novu ploču, preko 500 novih kartica, nove xp tokene, 11 novih heroja te 7 čudovišta. Utrka s vremenom za spas svijeta može započeti. I da, usput rečeno, Dragonspire se može igrati i samostalno kao zasebna igra, a isto tako se može lako spojiti sa prošlim Thunderstone setovima kako bi se dobila jedna zbilja velika i zanimljiva igra.