dominion_alchemy.jpgNajavljena je treća ekspanzija za nagrađivanu kartašku igru Dominion, a nosi naziv Dominion: Alchemy. Poput i prošle ekspanzije (Seaside), za igru je potrebna ili originalna Dominion igra ili samostojeća Intrigue ekspanzija.
dominion_alchemy.jpgNajavljena je treća ekspanzija za nagrađivanu kartašku igru Dominion, a nosi naziv Dominion: Alchemy. Poput i prošle ekspanzije (Seaside), za igru je potrebna ili originalna Dominion igra ili samostojeća Intrigue ekspanzija. No za razliku od dosadašnjih ekspanzija, Alchemy donosi 12 novih Kingodm karata umjesto 25 odnosno 26.

Osim toga, poznato je vrlo malo detalja. Uvode se Potioni, novi tip Treasury karata bez kojih će biti nemoguće kupovati pojedine karte, a priča se i da će se dosta mehanike temeljiti na uklanjanju pojedinih karata iz igre u međusobnim kombinacijama kako bi se postigao određeni efekt.

Po trenutnim najavama, Dominion: Alchemy trebao bi izaći u ožujku ili travnju. A na francuskom siteu TricTrac.net osvanula je i slika četvrte ekspanzije, nazvane Prosperity, koja bi trebala izaći za vrijeme njemačke konvencije Spiel u listopadu. Više detalja o njoj nije poznato.