daemon_hunterKraj lipnja donio nam je nekoliko novih vijesti iz Fantasy Flight Gamesa vezanih uz RPG naslove iz Warhammer 40K univerzuma. Krenimo redom.

daemon_hunterKraj lipnja donio nam je nekoliko novih vijesti iz Fantasy Flight Gamesa vezanih uz RPG naslove iz Warhammer 40K univerzuma. Krenimo redom.

Za početak, u prodaju je pušten Daemon Hunter, dodatak za Dark Heresy RPG, koji donosi nove opcije za igrače željne prolijevanja daemonske krvi. Daemon Hunter tako donosi detaljniji background info o Ordo Malleusu, temeljna načela i dogme koje svaki potencijalni Daemon Hunter mora usvojiti i prije nego počne obnašat tu svetu dužnost, pregled Malleus Armoury-ja koji sadrži nova naoružanja relikvije i alate koji svakom Daemon Hunteru olakšavaju i produljuju život u Calixis sektoru. Na kraju, ako želite izazove podignuti na novu razinu, a vaši akoliti vam se ne čine dorasli tom kalibru zadataka, dodatak vam nudi i opciju da zaigrate kao braća iz Grey Knights chaptera Space Marinaca.

Druga vijest vezana je za Rogue Trader RPG. Edge of the Abyss, dodatak o kojemu smo već prije pisali, pušten je u online prodaju te je sada dostupan i u tiskanom i u PDF formatu. Ista sudbina, na radost igrača Deathwatch RPG-a, snašla je i Mark of Xenos, dodatak koji otkriva nove informacije o raznim Xeno prijetnjama i protumjerama za svaku od njih.

brokenchainsTreća vijest vezana je uz Black Crusade RPG. Intro avantura za ovaj RPG, Broken Chains dostupna je za download sa FFG-ovih službenih stranica, potpuno besplatno. Avantura igrače stavlja i situaciju gdje startaju kao zarobljenici na Imperijalnom brodu, te uslijed spleta događaja dobivaju priliku za bijeg. Hoće li je iskoristit kako spada, ili će ipak Emperoru na sud?