box_100Wizards of the coast su za veljaču najavili nekoliko novosti. Za Dungeons & Dragons 4th edition liniju proizvoda izlaze: Gamma World Expansion Kit: Legion of Gold, Dungeon Tiles: Caverns of Icewind Dale, Deluxe Dungeon Master’s Screen, i šećer na kraju, boardgame Wrath of Ashardalon.

legion_of_gold_150Wizards of the coast su za veljaču najavili nekoliko novosti. Za Dungeons & Dragons 4th edition liniju proizvoda izlaze: Gamma World Expansion Kit: Legion of Gold, Dungeon Tiles: Caverns of Icewind Dale, Deluxe Dungeon Master’s Screen, i šećer na kraju, boardgame Wrath of Ashardalon.

Krenimo redom. Gamma World Expansion Kit: Legion of Gold je avantura smještena na Zemlju koja je doživjela apokalipsu te se hranidbeni lanac okrenuo u korist hrpe novonastalih mutiranih zvijeri koje harače uokolo. Avantura se može igrati zasebno, ili kao dio Gamma World kampanje, isto kao i monsteri koji se lako dodaju u bilo koju 4th edition kampanju.

deluxe_dm_screen_150Dungeon Tiles: Caverns of Icewind Dale nam donosi šest dvostranih mapa za postavljanje borbenih situacija unutar kampanje, smještenih u svima dobro poznatu, snijegom i ledom prekrivenu regiju Icewind Dalea.

Deluxe Dungeon Master’s Screen ne trebamo puno pojašnjavati. Lijep artwork s jedne, a sve najbitnije tabele i liste s druge strane. Najbolji prijatelj svakog Dungeon Mastera.

I kao šećer na kraju, predstavljen je boardgame Wrath of Ashardalon. Strašni crveni zmaj se nalazi usred pećinskog labirinta punog opasnih zamki i opasnih čudovišta. Pitanje je samo da li ste vi i vaši igrači dovoljno vješti da dođete do njega i porazite ga. Ova velika igra na ploči će se prodavati po oko 75 dolara, a mogu je igrati od 1 do 5 igrača. Da, pogodna je čak i za single player mode. Izvrstan dodatak u svaku 4th edition kolekciju.

display_475