assault_on_icecrown_citadel_box_100U prodaju je pušten Assault on Icecrown Citadel, najnoviji raid deck za World of Warcraft TCG u okrilju Cryptozoic Entertainmenta.

assault_on_icecrown_citadel_splash_475

U prodaju je pušten Assault on Icecrown Citadel, najnoviji raid deck za World of Warcraft TCG u okrilju Cryptozoic Entertainmenta.

Assault on Icecrown Citatel zapravo je samostojeća igra za četiri igrača koja igračima WoW TCG-a daje priliku da svrgnu Lich Kinga s trona, ili da u njegovoj ulozi pokore svijet. Jedan igrač preuzima kontrolu nad Lich Kingom, a ostali nad Highlord Tirion Fordringom, Lady Jainom Proudmoore i Queen Sylvanas Windrider.

Ovaj raid deck se zapravo sastoji od tri zasebna decka, jednog za svakog igrača, pri čemu je deck Lich Kinga mnogo moćniji od ostalih te se zbog toga za razliku od njih ne može koristiti u normalnoj WoW TCG igri. Assault on Icecrown Citadel ne sadrži nikakva dodatna pravila te je jednako pogodan i za stare i nove igrače, a svaki primjerak u sebi sadrži i Treasure Pack koji je također dostupan i zasebno, a sadrži 20 novih karata.