cthulhutech_ancient_enemies_100Wildfire LLC u prodaju su pustili Ancient Enemies, najnoviji naslov za svoj Cthulhutech RPG. Cthulhutech je smješten pred kraj 21. stoljeća kada je čovječanstvo pod opsadom lovecraftovskih čudovišta s one strane stvarnosti a Ancient Enemies donosi više informacija o Eldritch Societyu i Chrysalis Corporationu te njihovom međusobnom sukobu.

cthulhutech_ancient_enemies_250Wildfire LLC u prodaju su pustili Ancient Enemies, najnoviji naslov za svoj Cthulhutech RPG. Cthulhutech je smješten pred kraj 21. stoljeća kada je čovječanstvo pod opsadom lovecraftovskih čudovišta s one strane stvarnosti a Ancient Enemies donosi više informacija o Eldritch Societyu i Chrysalis Corporationu te njihovom međusobnom sukobu.

Eldritch Society je tajna organizacija sačinjena od prebjega kulta Children of Chaos, posvećenog služenju i povratku Nyarlathotepa. Dok Children of Chaos i njihova pijunska megakorporacija Chrysalis Corporation pripremaju teren za dolazak Great Old Onesa, Eldritch Society štuju Forgotten Onese, entitete za koje se smatra da su benigna ili barem neutralna protuteža Great Old Onesa te im je cilj spriječiti podanike Great Old Onesa u njihovim namjerama.

Ancient Enemies sadrži oblije pozadinskih informacija o ove dvije frakcije te naravno nove opcije za izradu likova vezanih uz njih.  Tu su i savijeti za izradu priča sa članovima Chrysalis Corpa kao protagonistima. Prodajna cijena hardcover verzije je oko 40 američkih dolara, a PDF verzije 25.