rogue_trader_logo_100.png Fantasy Flight Games objavili su natječaj za kreaciju avantura za svoj drugi RPG u Warhammer 40K RPG liniji, RogueTrader. Natječaj traje do 18.10. a pobjednik će biti nagrađen potpisanim primjerkom novog Edge of the Abyss sourcebooka.

rogue_trader_logo_475.png

Fantasy Flight Games objavili su natječaj za kreaciju avantura za svoj drugi RPG u Warhammer 40K RPG liniji, RogueTrader. Natječaj traje do 18.10. a pobjednik će biti nagrađen potpisanim primjerkom novog Edge of the Abyss sourcebooka.

Avanture ne smiju sadržavati više od 10000 znakova, a osim avanture svaki natjecatelj mora priložiti i kratak (1000 do 2000 znakova) opis jednog planeta, asteroida, svemirske stanice ili slično. Članovi WH40KRPG razvojnog tima recenzirat će poslane avanture, a tri (po njihovom mišljenju) najbolje bit će proslijeđene grupi playtestera na isprobavanje. Oni će odrediti konačnog pobjednika, a osim što će dobiti primjerak Edge of the Abyssa, njegov planet/asteroid/stanica bit će službeno uvršten u Koronus Expanse. Sve tri avanture iz finala će biti objavljene na FFG websiteu za download.

Za detaljna pravila, posjetite službenu objavu.