lannisterDragi čitatelji, približava se kraj sezone Igre prijestolja, a HBO je odlučio nagradit vjernu publiku sa čak četiri majice sa motivima iz serije. Svaka predstavlja jednu od plemenitih kuća iz serije, Baratheon, Stark, Lannister i Targaryen, sa grbom i sloganom kuće. Saznajte kako sudjelovati u natječaju…

lannisterDragi čitatelji, približava se kraj sezone Igre prijestolja, a HBO je odlučio nagradit vjernu publiku sa čak četiri majice sa motivima iz serije.

Svaka predstavlja jednu od plemenitih kuća iz serije, Baratheon, Stark, Lannister i Targaryen, sa grbom i sloganom kuće.

Serija se prikazuje ponedjeljkom na HBO-u, samo dan nakon američke premijere, a ako ste propustili neku od epizoda možete ju pogledati na HBO on Demand. Ne propustite veliki finale idućeg ponedjeljka!

Ako želite biti jedan od sretnih pobjednika morate točno odgovoriti na pitanje i odgovor poslati na igra(at)fantasy-hr.com sa IGRA PRIJESTOLJA u naslovu maila.

 

Pitanje glasi:
Koja je poslovica vezana uz kuću Lannister?

Za one zaboravljive, odgovor se krije u članku o seriji.

Osim točnog odgovora, u mailu trebate dodati i svoje osnovne podatke (Ime, prezime i adresa stanovanja) te broj mobitela.

Dozvoljen je samo jedan mail po natjecatelju, a natječaj završava točno u ponoć 19. lipnja 2011. Izvučeni dobitnici majice će dobiti slučajnim odabirom.

Sretno!