under-heaven-.jpgUnder Heaven, najnoviji roman kanadskog fantasy autora GuyGavriela Kaya, od 03. travnja je u prodaji u Kanadi, u izdanju Penguin Canada.

Istodobno je pokrenuta aukcija preko eBaya u kojoj se čitatelji diljem svijeta mogu nadmetati za prvi primjerak UnderHeavena kojeg je potpisao autor i za kojeg izdavač jamči da je prvi primjerak izašao iz tiska. under-heaven-.jpgUnder Heaven, najnoviji roman kanadskog fantasy autora Guy Gavriela Kaya, od 03. travnja je u prodaji u Kanadi, u izdanju Penguin Canada.

Istodobno je pokrenuta aukcija preko eBaya, u kojoj se čitatelji diljem svijeta mogu nadmetati za prvi primjerak Under Heavena kojeg je potpisao autor i za kojegizdavač jamči da je prvi primjerak izašao iz tiska. Sav prihod namijenjen je Indigo Books & Music, Inc.’s Love of Reading Fund koji direktno odlazi za potrebe osnovnoškolskih programa opismenjavanja diljem Kanade. Aukcija se zatvara u četvrtak 25. ožujka.

Da podsjetimo, radnja romana Under Heaven odvija se u Kini iz 8. stoljeća kada je tim golemim carstvom vladala dinastija Tang.
Glavni lik romana je Tai Shen, sin generala koji je prije 20 godina predvodio carske snage u ratu protiv zapadnih neprijatelja Tagurana. Četrdeset tisuća ljudi sa obje strane je pobijeno, a o tom tužnom događaju Taijev otac priča u svojoj starosti pred smrt. U čast uspomene na svog oca, Tai Shen ispunjava zavjet koji će mu dovesti život u opasnost…

Više o knjizi i samom autoru pogledajte na njegovim redizajniranim službenim stranicama.