39_tragova150Treća knjiga serijala “39 tragova” izdana je pod naslovom Kradljivac mačeva u nakladi Algoritma. Nakon Ricka Riordana i Gordona Kormana, Peter Lerangis je slijedeći u nizu pisaca koji je preuzeo pisanje jednog od nastavaka.

39_tragova250Treća knjiga serijala “39 tragova” izdana je pod naslovom Kradljivac mačeva u nakladi Algoritma. Nakon Ricka Riordana i Gordona Kormana, Peter Lerangis je slijedeći u nizu pisaca koji je preuzeo pisanje jednog od nastavaka.

U Kradljivcu mačeva, Amy i Danu potrazi za novim tragom putuju u Japan, a situacija zahtjeva da stupe u savez sa stricem Alistairom, a potom i s timom Kabras. Pritom Amy i Ian Kabras počinju osjećati naklonost jedno drugomu. Kao uvod u roman pročitajte prvo poglavlje

“39 tragova” je interaktivni projekt koji svojim čitateljima omogućuje sudjelovanje u odgonetanju tragova čitanjem, online igranjem i sakupljanjem karata. Serijal broji 10 dijelova, uz još dvije bonus knjige, a nakon njega kreće drugi serijal kao nastavak priče o Amy i Danu, u originalu nazvan “Cahills vs. Vespers”, od kojeg je za sada na engleskom izdan samo prvi nastavak. Na službenoj stranici osim  informiranja, stvaranjem računa postajete član jedne od loza obitelji Cahill, što vam omgućuje online igranje.

Uz sve to, moramo napomenuti i kako je sveprisutni Steven Spielberg zakupio prava na film, sa željom da režira prvi nastavak.