auron_150

Ljevak je izdao novi roman Jasne HorvatAuron, a iz Algoritma dolazi prijevod zbirke priča Mrkli mrak, bez zvijezda Stephena Kinga te nastavak serijala “Tunela” R. Gordona i B. WilliamsaVelike dubine.

auronLjevak je izdao novi roman Jasne Horvat – Auron, a iz Algoritma dolazi prijevod zbirke priča Mrkli mrak, bez zvijezda Stephena Kinga te nastavak serijala “Tunela” R. Gordona i B. Williamsa – Velike dubine.

Autorica romana Az i Bizarij objavila je svoj novi roman Auron. I dalje vjerna matematičkim elementima, ovaj neobičan roman govori o arhitektonskoj proporciji zlatnom rezu, radnje smještene u sadašnjosti no i u drugim vremenima putovanjima kroz minula stoljeća.

Glavni junak Auron, rješavajući misterij nestanka aureole s kipa sv. Marka iz šibenske katedrale putovat će od Šibenika, autoričinog rodnog i nezaobilaznog Osijeka, te svjetskih metropola. 

Više o ovom intrigantnom romanu pročitajte na stranicama izdavača.

velike_dubine

Knjiga Velike dubine nije za “one koji se boje mraka”, a drugi je nastavak serijala “Tuneli” dvojice britanskih autora Rodericka Gordona i Briana Williamsa. 

Likovi Will, Chester i Cal zalaze sve dublje u podzemlje u potrazi za Willovim izgubljenim ocem, ali i da bi spriječili zli plan Stiksa koji žele ubiti sve ljude na površini, kako bi njihova podzemna Kolonija zavladala svijetom.

Posjetite mračnu stranicu autora, a “škicnite” i u prvo poglavlje romana.

mrkli_mrak

Za kraj ostavljamo kralja horora Stephena Kinga i njegovu zbirku priča Mrkli mrak, bez zvijezda.

U četirima pričama glavna tema je odmazda, pa ako ste strašljivci preporuča se da je čitate u društvu, po mogućnosti oko logorske vatre blizu nekog kukuruzišta.

King je za nju osvojio nagradu Bram Stoker, što vam je samo poticaj da pročitate besplatno poglavlje i navučete se na ostatak knjige.