tiho_andjele150Tiho, tiho, anđele (Hush, hush), novi roman u nakladi Algoritma, kombinira trenutačno dvije najpopularnije struje, teen roman i tematiku anđela, i s obzirom na ciljanu publiku, prvijencu Becce Fitzpatrick nije trebalo dugo da postane bestseller.

tiho_andjele250Tiho, tiho, anđele (Hush, hush), novi roman u nakladi Algoritma, kombinira trenutačno dvije najpopularnije struje, teen roman i tematiku anđela, i s obzirom na ciljanu publiku, prvijencu Becce Fitzpatrick nije trebalo dugo da postane bestseller.

Glavni lik je Nora Gray, marljiva srednjoškolka koja živi s majkom pomalo osamljeno i neprimjetno, sve dok joj kolega sa sata biologije ne promijeni život. Patch, tajanstven i neobičan, zapravo je pali anđeo koji pokušava zadobiti ljudsko tijelo, za što je cijena, ni više ni manje, Norin život. No kako to uvijek biva, njegove planove će omesti osjećaji koje Patch počinje osjećati za Noru.

Spisateljica najavljuje dva nastavka Crescendo i Silence čime bi se zatvorila triologija “Hush, Hush” sage, i o kojima možete više saznati na njezinoj službenoj stranici. Prvi nastavak je na hrvatski prevela Andrea Bagović, a prvo poglavlje je dostupno ovdje.