koprena.jpgFantasy roman-prvijenac "Koprena" autorice Tine Šut, u izdanju Naklade Ljevak, dostupan je u svim knjižarama, doznajemo na Kopreninoj Facebook stranici. 

Povodom objavljivanja romana održat će se i promocija romana u subotu, 15. svibnja u prostorijama Profila, Bogovićeva 7 u Zagrebu, s početkom u 13 sati.

koprena.jpg

Fantasy roman-prvijenac "Koprena" autorice Tine Šut, u izdanju Naklade Ljevak, dostupan je u svim knjižarama, doznajemo na Kopreninoj Facebook stranici. 
Povodom objavljivanja romana održat će se i promocija romana u subotu, 15. svibnja u prostorijama Profila, Bogovićeva 7 u Zagrebu, s početkom u 13 sati.
Gosti promocije bit će manekenka Ljupka Gojić i glumci Mirna Medaković i Robert Kurbaša, koji će čitati dijelove romana.
Inače, autorica Tina Šut nova je članica našeg foruma Eydisa, tako da je poziv posebno upućen Eydišanima.
Radnja romana odvija se u našoj, hrvatskoj svakodnevici čiji su glavni protagonisti mladi bračni par Tea i Filip. Život im se mijenja kad mlada supruga otkriva razloge iza promijenjenog ponašanja svog muža koji sežu od njegove prometne nesreće prije dvije godine. Tea otkriva da osoba u Filipovom tijelu nije Filip i da je "svijet koji nas okružuje samo koprena preko naših očiju, dok ispod njega postoji jedan daleko živopisniji, ali i znatno opasniji svijet.", piše u infou Koprenine stranice.
Na Facebook stranici je stavljeno i prvo poglavlje romana pa vam preporučamo da se prije promocije malo upoznate s djelom