PozivnicaRibookRiječki autor Zoran Krušvar održat će čitanje svog novog romana Kamov se vraća kući u riječkoj knjižnici Ribook u utorak 08.02. s početkom u 19 sati.

PozivnicaRibookRiječki autor Zoran Krušvar održat će čitanje svog novog romana Kamov se vraća kući u riječkoj knjižnici Ribook u utorak 08.02. s početkom u 19 sati.

Roman kojeg sam autor opisuje kao knjigu koja sadrži “elemente SF-a, fantasya i horrora. I humora. I ‘rvacke političke zbilje (dobro, to ionako spada u horror)”, formom je eksperimentalan – može se čitati “klasično” od prve do zadnje stranice, ali i kao priča sa alternativnim krajevima. 

Ako vam ovo nije dovoljno primamljivo, u romanu se pojavljuju političari kao premijerka Jadranka Kosor, Andrija Hebrang i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Da bi sve bilo još zanimljivije, u romanu se uz samog autora pojavljuju drugi iz krugova hrvatske fantastike, kao što su Irena Hartmann i Antonija Mežnarić (Udruga 3. zmaj iz Rijeke).

U slučaju da ni ovime niste dobili dovoljno intersantnih informacija, pročitajte recenziju knjige Kamov se vraća kući

Dok čekate promociju Kamova, možete se priključiti nagradnom natječaju koji je pokrenuo sam autor na Eydisu, u koji su posebno pozvane pripadnice ljepšeg spola.