zeljezna-ruka150U suradnji s Nakladom Ljevak nastavljamo sa predstavljanjem trilogije Kameno srce pisca Charlieja Fletchera, ovaj puta s drugim po redu romanom iz trilogije – Željeznom rukom.

zeljezna-rukaU suradnji s Nakladom Ljevak nastavljamo sa predstavljanjem trilogije Kameno srce pisca Charlieja Fletchera, ovaj puta s drugim po redu romanom iz trilogije – Željeznom rukom.

Kao što ste mogli pročitati u recenziji Kamenog srca, prvi roman nas upoznaje sa paralelnim svijetom u neLondonu, gdje se vodi rat između gradskih skulptura, a u žiži događanja se nalaze dvoje ljudskih protagonista – dječak George i djevojčica Edie. Željezna ruka nas još više zapliće u bitke skulptura i ljudi, a još više osvaja mračnom i napetom atmosferom. U ovom dijelu Fletcher se poigrao i sa raznim povijesnim razdobljima, tako da će nas u ovom nastavku upoznati i sa jednom važnom britanskom povijesnom osobom – britanskom “Kraljicom ratnicom” Boadicejom (Boadicea) iz doba rimskih osvajanja Britanskog otoka. Više o Željeznoj ruci ćete moći saznati u recenziji romana, koju ćete moći pročitati već ovaj vikend.

Također unaprijed najavljujemo nagradni natječaj u kojem će tri sretna dobitnika moći osvojiti po primjerak Željezne ruke.

Za to vrijeme, preporučamo upozavanje s autorom u intervjuu koji je dao za portal Chicklish.