tri_kamsrceS ponosom najavljujemo suradnju portala Fantasy Hrvatska, koje od danas možete čitati u novom ruhu, i Naklade Ljevak u predstavljanju hit trilogije Kameno srce britanskog pisca Charlieja Fletchera.

tri_kamsr2S ponosom najavljujemo suradnju portala Fantasy Hrvatska, koje od danas možete čitati u novom ruhu, i Naklade Ljevak u predstavljanju hit trilogije Kameno srce britanskog pisca Charlieja Fletchera.

Fletcherova trilogija obuhvaća romane Kameno srce, Željezna ruka i Srebrni jezik, a uvelike je poistovjećuju s romanima o Harryju Potter autorice J.K. Rowling. Mjesto radnje je suvremeni London no Fletcher, kao i Rowling, koristi njegovu drugu, nepoznatu i fantastičnu stranu. Druga paralela sa Potterom je glavni lik –  dvanaestogodišnji dječak George – koji nas vodi tom neobičnom dimenzijom Londona. Ipak, svojom vlastitom kombinacijom pustolovine i fantastike pisac je stvorio originalno djelo u kojem će podjednako uživati djeca, mladi i odrasli, što dokazuju nominacije za prestižne britanske književne nagrade Guardian i Branford Boase.

Tijekom suradnje s Nakladom Ljevak predstavit ćemo vam pobliže trilogiju Kameno srce kroz vijesti, recenzije te nagradne natječaje u kojima ćete moći osvojiti primjerke svakog dijela trilogije. 

Ujedno traje i prodajna akcija “2 + 1 gratis knjiga”, u kojoj  po cijeni dva romana možete dobiti cijelu trilogiju, i to samo u u knjižarama Ljevak, Algoritam Bookshopovima te preko našeg portala. To možete učiniti na naš e-mail: goblin@fantasy-hr.com. Detalje oko naružbi ćemo uskoro objaviti, a u međuvremenu nas slobodno možete kontaktirati na navedenu e-mail adresu.