tajnapov2Za sve ljubitelje stripa i povijesti, Algoritam je objavio nastavak Tajne povijesti, koji obuhvaća sveske 11, 12, 13 i 14. Na Tajnoj povijesti je radila grupa autora: Jean-Pierre Pécau, Igor Kordej, Chris Chuckry, Len O’Grady i Fred Blanchard.

tajnapov2Za sve ljubitelje stripa i povijesti, Algoritam je objavio nastavak Tajne povijesti, koji obuhvaća sveske 11, 12, 13 i 14. Na Tajnoj povijesti je radila grupa autora: Jean-Pierre Pécau, Igor Kordej, Chris Chuckry, Len O’Grady i Fred Blanchard.

U ovom stripu možete naći odgovore na pitanja: Tko je podigao grad čije ruševine Saint James Philby pronalazi u središtu velike Arapske pustinje? Što se 1919. dogodilo u seocetu Černobilu u Ukrajini? Zašto redovnik Rasputin izgara od želje da pokrene ekspediciju na rijeku Tungusku u zapadnome Sibiru? Kakve je prirode sastanak na otoku Man na kojemu je sudjelovao i britanski premijer Winston Churchill u rujnu 1940.?, te mnoga druga.
Prethodni strip koji obuhvaća sveske 8, 9 i 10 također je izdao Algoritam, dok prvih 8 možete čitati u nakladi Bookglobea. Za prijevod sa francuskog jezika i za ovaj strip je zaslužna Ivana Šojat-Kuči.