posljednji_argument150Algoritam je izdao i posljednji nastavak triologije „Prvi zakon“ – Posljednji argument kraljeva, nastavak uspješnih prethodnika: Krivnja oštrice i Prije njihova vješanja engleskog autora Joea Abercrombiea. 

 

posljednji_argument250Algoritam je izdao i posljednji nastavak triologije „Prvi zakon“ – Posljednji argument kraljeva, nastavak uspješnih prethodnika: Krivnja oštrice i Prije njihova vješanja  engleskog autora Joea Abercrombiea.

U Posljednjem argumentu kraljeva Logenu predstoji možda posljednja bitka i susret sa starim prijateljima, kao i dušmanima, dok je Glokta zaposlen svojim uobičajenim poslovima – ucijenom i mučenjem, no ovaj put u službi spašavanja vlastitog života, a Jezal razmišlja o zamjeni ratnog života s mirnim postojanjem u zagrljaju žene. I dok svi imaju svoje osobne ratove, vlada opći kaos s kraljem na samrti, a sprema se borba za krunu i seljačka buna. Jedini način da se kaos zaustavi je kršenje Prvog zakona.

Joe Abercrombie je mladi pisac iz Engleske, koji je nakon studija psihologije, te karijere free lancer montažera napokon odlučio pisati romane, i isplatilo mu se. Uz triologiju “Prvi zakon”, najavio je još dvije samostalne knjige iz istog svijeta -“Best served cold” I “The heroes”.

O triologiji i piscu saznajte više na službenoj stranici, a ovdje možete pročitati prvo poglavlje.