Davor-Sisovic150U sklopu tribina SF-a u zagrebačkoj Booksi, u utorak 6. ožujka u 19 sati u suradnji s udrugom SFera, održat će se tribina Fantastična Istra sa gostom – novinarom, urednikom i književnim promotorom Davorom Šišovićem.

Davor-SisovicU sklopu tribina SF-a u zagrebačkoj Booksi, u utorak 6. ožujka u 19 sati u suradnji s udrugom SFera održat će se tribina Fantastična Istra sa gostom – novinarom, urednikom i književnim promotorom Davorom Šišovićem.

Povodom skorašnjeg održavanja Istrakona, voditelj tribine, autor i urednik časopisa Ubiq  Aleksandar Žiljak, ugostit će Istranina Davora Šišovića – “najtvrdokornijeg hrvatskog promotora znanstvene fantastike”, kako piše u objavi za medije, prema kojemu je Istra fantastično srce Hrvatske.

Najavljene su brojne zanimljive teme razgovora, na kojima možete saznati kako su nastali “Dani Julesa Verna” u Pazinu, Istrakon, Festival fantastične književnosti, kako je otkriven prvi europski vampir Jure Grando, o poznatim gostima ovogodišnjeg Istrakona i drugim zanimljivostima.