dork_tower_comic_100.jpg Nakon dvogodišnje stanke iz obiteljskih razloga, John Kovalic najavio je da se planira vratiti stvaranju (a možda i izdavanju) Dork Tower i Dr. Blink stripova. Dork Tower se vraća sa naslovom The Tao of Igor čiji 20-stranični finale Kovalic upravo dovršava te će možda biti izdan kao samostalan strip (dugo očekivani Dork tower #37), ali će zasigurno biti dio desete Dork Tower kolekcije nazvane The Tao of Igor koja će biti izdana na proljeće 2011. dork_tower_comic_475.jpg

Nakon dvogodišnje stanke iz obiteljskih razloga,
John Kovalic najavio je da se planira vratiti stvaranju (a možda i izdavanju) Dork Tower i Dr. Blink stripova. Dork Tower se vraća sa naslovom The Tao of Igor čiji 20-stranični finale Kovalic upravo dovršava te će možda biti izdan kao samostalan strip (dugo očekivani Dork tower #37), ali će zasigurno biti dio desete Dork Tower kolekcije nazvane The Tao of Igor koja će biti izdana na proljeće 2011.

Kovalic također namjerava ponovo izdati prijašnjih 9 Dork Tower kolekcija do Božića, a izlaziti će po tri mjesečno. Nadalje, Kovalic planira izdavati četvero ili petobrojne miniserije i za Dork Tower i za Dr. Blink, no neće se strogo držati dvomjesečnog rasporeda već će pričekati sa izdavanjem dok cijela miniserija ne bude gotova prije nego je pusti u štampu. Još nije odlučeno hoće li stripove izdavati u suradnji s nekim izdavačem ili sam.

Dork Tower jedan od najpoznatijih stripova koji parodiraju gamersku i geek kulture, njegove kolekcije su dosada prodane u preko 75,000 primjeraka a sve skupa je prodano preko pola milijuna brojeva Dork Tower stripa (računajući i promo izdanja).