bojno_polje_istra.jpgU srijedu, 2. siječnja na 250 prodajnih mjesta diljem Istre i Kvarnera, na kioscima, u trafikama, u supermarketima i svugdje drugdje gdje se prodaje Glas Istre, u prodaju se pušta roman Danila Brozovića BOJNO POLJE ISTRA u izdanju Naklade ZORO. BOJNO POLJE ISTRA moći će se pronaći na istarskim i riječkim kioscima po cijeni od svega 39 kuna!

Kao pisac izvrsnih i nagrađivanih cyberpunk priča, Brozović se ovaj put predstavlja cyberpunk romanom čija je radnja smještena pedesetak godina u budućnosti, u ozračju rata za odcjepljenje Istre od Hrvatske.

Promotivna turneja predstavljanja romana održat će se u Pazinu (četvrtak, 3. siječnja 2008. u 18 sati u maloj koncertnoj dvorani Spomen doma), Rijeci (petak, 4. siječnja 2008. u 12 sati u MMC-u Školjić –  Centar za tehničku kulturu, adresa Školjić 6) i Puli (petak, 4. siječnja 2008. u 21 sat u cafe-baru P-14, Preradovićeva 14).

Na kioscima u Istri i Rijeci knjiga će biti u prodaji dva tjedna, a tek nakon toga počinje distribucija za ostatak Hrvatske.