cropping_100Activision nam je ponudio prvi pogled na scene iz njihovog novog Transformers naslova, koji je povezan i nazvan po najnovijem nastavku filma Transformers: Dark of The Moon redatelja Michaela Baya.

screenshot1_475

Activision nam je ponudio prvi pogled na scene iz njihovog novog Transformers naslova, koji je povezan i nazvan po najnovijem nastavku filma Transformers: Dark of The Moon redatelja Michaela Baya.

U traileru je prikazan Bumblebee koji na sebi ima više vrsta oružja nego što je do sada viđeno na bilo kojem transformeru. Ovo je najava nove, treće vrste transformiranja  koja će se po prvi puta pojaviti u igri. Prema riječima developera u novoj igri će postojati tri vrste transformacije. Moći ćete igrati u obliku robota, cestovnog vozila i borbenog vozila. Sudeći po tome borbe u vožnji će biti veliki dio novog nastavka, ali detalji su još uvijek pod velom tajne. Novost je i da  umjesto odabira strana (Autoboti ili Decepticoni) igraču stoji na raspolaganju jedna kampanja u kojoj će naizmjenično upravljati sa obje frakcije te se ovaj puta ljudski likovi ne pojavljuju.

Igru za Xbox i PS3 razvija HighM oon Studios koristeći isti Unreal Engine 3 na kojem je baziran prijašnji nastavak. A pored Dark of The Moona, trenutno se razvijaju još dva nova Transformers naslova –  Transformers : DarkoftheMoon,  nastavak prošlogodišnjeg War for Cybertona te MMO.