sims_medieval_100.jpg Simsi u srednjovjekovnom izdanju! Electronic Arts objavili su izlazak The Sims Medieval, novog serijala trenutno u proizvodnji koji stavlja popularne Sims likove iz dosadašnjih igara u potpuno novo okruženje – srednji vijek. Prvi put u serijalu igrači mogu stvarati heroje, izvršavati misije (questove) za lordove, graditi i upravljati kraljevstvom.

sims_medieval_splash_475.jpg

Simsi u srednjovjekovnom izdanju! Electronic Arts objavili su izlazak The Sims Medieval, novog serijala trenutno u proizvodnji koji stavlja popularne Sims likove iz dosadašnjih igara u potpuno novo okruženje – srednji vijek. Prvi put u serijalu igrači mogu stvarati heroje, izvršavati misije (questove) za lordove, graditi i upravljati kraljevstvom.

“Srednji vijek je doba intrige, legende i uzbuđenja. Savršen je temelj za novi serijal iz The Sims Studia zbog beskonačnih priča koje može ispričati,” rekao je Scott Evans, direktor The Sims Studija u EA-u.

The Sims Medieval staviti će vas u kožu ljudi iz svih oblika tadašnjeg života, od kraljeva i kraljica preko vitezova i vračeva do kovača i pjesnika. Mogućnosti igre su bezbrojne – od kovanja legendarnog mača i pripremanja plemićkoga vjenčanja do štićenja kraljevstva od zloga čarobnjaka i pronalaženja fontane vječne mladosti. Questovi će se odvijati ovisno o heroju koji ih izvršava.

Budućnost kraljevstva u igračevim je rukama. Hoćete li izgraditi kraljevstvo kroz unutarnje širenje, ili možda zauzeti ostala kraljevstva silom? Hoćete li hrliti prema mističnim izazovima u potrazi za slavom, ili ćete raditi za dobrobit svojih ljudi? Izbor je na vama. Početkom svake kampanje odabire se ambicija kraljevstva te započinje novo putovanje.

The Sims Medieval biti će dostupan za PC i Mac u proljeće 2011.

sims_medieval_1_235.jpg sims_medieval_2_235.jpg