boxartNedavno (za zapadno tržište) izdan fantasy MMORPG TERA otvorio je free trial program te sada igru možete isprobati tijekom tjedan dana besplatnog igranja.

Nedavno (za zapadno tržište) izdan fantasy MMORPG TERA otvorio je free trial program te sada igru možete isprobati tijekom tjedan dana besplatnog igranja.

Ako niste sudjelovali u beti ove igre koja je nedavno puštena u optjecaj na zapadnom tržištu, sada je prilika da je isprobate. TERA se za razliku od većine ostalih MMORPG-ova diči akcijskim sustavom borbe gdje su pozicioniranje, timing i refleksi od iznimne važnosti, tako da se ne svodi sve na jednolični point-and-clik po moru ikonica na action barovima. Stoga, ako vam ne smetaju specifični vizualni stil, prisutnost patuljaste rase antropomorfnih životinja i slične stvari proizašle iz azijskih tvornica igara, na stranici En Masse Entertainmenta možete pročitati upute kako se priključiti. Naravo, tu je određena količina ograničenja standardnih za ovakve programe, pa tako nećete moći napredovati iznad 23. levela (od kud li su samo iščupali taj broj?), opcije za komunikaciju sa drugim igračima biti će vam prilično skromne, itd.

Kako bi se izbjegle moguće zabune – En Masse je developer igre za zapadno tržište te također održava servere za američku regiju. Europsku verziju održava Frogster stoga ju je bolje izbjegavati, kao i u većini ostalih slučajeva gdje jedan MMO u Europi održava različita tvrtka od (najčešće) američkog developera.