warzonesNakon mnogo čekanja, stigao je i taj dan. Danas je za široku publiku otvoren Biowareov Star Wars: The Old Republic, vjerojatno jedan od najiščekivanijih MMO-ova do sad.

Nakon mnogo čekanja, stigao je i taj dan. Danas je za široku publiku otvoren Biowareov Star Wars: The Old Republic, vjerojatno jedan od najiščekivanijih MMO-ova do sad.

Iako je danas datum kada je The Old Republic širom otvorio svoja vrata, oni koji su se predbilježili imali su priliku ulogirati se i do pet dana prije. U Biowareu su naime predbilježene korisnike u igru puštali u valovima kako bi osigurali glatko iskustvo igranja, bez nepotrebnih preopterećenja i padova sustava zbog nekontrolirane navale. Usprkos tome što su već tijekom ovog perioda na nekim serverima zabilježeni redovi od po nekoliko sati, u Biowareu su zadovoljni odrađenim poslom. Nadamo se kako će se eventualne početne boljke brzo ispraviti, i kako će se igra nastaviti razvijati jednakim intenzitetom kao i do sad.

I za kraj, podsjećamo kako Biowareova strategija puštanja korisnika u igru na valove obuhvaća i početno ograničavanje zemalja u kojima je igra dostupna (uključujući i kao digitalni download putem detekcije porijekla IP adrese). Tako ćemo u Hrvatskoj imati priliku nabaviti TOR najranije iduće godine. Naravno, za sve postoji način, te se TOR može uvesti izvana ili kupiti u digitalnom obliku uz korištenje proxy servera.