spaz_bhSpace Pirates & Zombies, simpatični top-down space shooter u najboljoj maniri Elite ili Freelancera, 19. ovog mjeseca dobiti će besplatnu ekspanziju.

spaz_bh

Space Pirates & Zombies, simpatični top-down space shooter u najboljoj maniri Elite ili Freelancera 19. ovog mjeseca dobiti će besplatnu ekspanziju.

Ona će u igru uvesti novu frakciju, Bounty Huntere koje možete unajmiti da vam pomažu ali koji će vas također loviti ako se zamjerite ostalim stanovnicima galaksije. Ekspanzija također uvodi izazove u obliku borbi u areni, te donosi desetak novih vrsta brodova.

Ako je ovo prvi put da čujete za Space Pirates & Zombies, znajte da se radi o single-player svemirskoj shooter/trading/exploring igri u kojoj upravljate vlastitom flotom brodova, nadograđujete ih i istražujete nove, surađujete ili ratujete sa različitim frakcijama, osvajate zvjezdane sustave ili ih pak branite od svemirskih zombija. Da, zombiji – infestirani svemirski brodovi i baze koji se razmnožavaju, inficiraju druge brodove, i kako vrijeme protječe postaju sve veća prijetnja. Da dobijete dojam kako cijela stvar izgleda, pogledajte beta trailer: